• Tickets

Kijk uit voor nep-tickets! De organisatie is niet verantwoordelijk voor valse tickets, deze worden ook niet geaccepteerd. Koop de tickets uitsluitend bij de aangegeven voorverkoop adressen. Tickets kunnen ook aan de deur worden gekocht voor € 10,00 per stuk. Bij het verlaten van de locatie is uw entreebewijs niet meer geldig. U krijgt een stempel voor eventuele terugkeer.

 

• Minimum leeftijd

Iedereen die Bring the Beatz betreedt moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Dit kan voor en tijdens het festival worden gecontroleerd. De minimumleeftijd is 18 jaar.

 

• Reizen

Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat. Je kunt je auto en/of je fiets parkeren op het parkeerterrein van Fort Bronsbergen.

Het adres is:
Fort Bronsbergen
Bronsbergen 25
7207 AD Zutphen

 

• Roken en drugs

Bring the Beatz zal een Zero Tolerance beleid volgen. Dit betekent dat het bezit van drugs en het gebruik ervan illegaal is en ten strengste verboden is. Dit wordt dus niet geaccepteerd! Roken is wel toegestaan in de daarvoor bestemde rokersruimtes.

 

• Contant geld en/of Pinnen

Op de locatie kunt u met contant geld betalen. Pinnen is ook mogelijk!

 

• Eten & Drinken

Het is niet toegestaan ​​om eten en drinken mee te brengen. Bij de ingang zal dit in beslag worden genomen.

 

• Sanitair

Er zijn sanitaire ruimtes op de locatie. NB: Urineren buiten deze gebieden is ten strengste verboden en zal worden bestraft!

Foto & Video

Tijdens het evenement worden (foto en film) opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden. Natuurlijk is het ook toegestaan ​​om zelf foto’s en/of films te maken tijdens het evenement. Gebruik alleen kleine digitale camera”s en of wegwerpcamera’s. Professionele apparatuur is niet toegestaan, tenzij je hiervoor de uitdrukkelijke toestemming hebt van de organisatie en dit kan aantonen.

 

• Medicatie

Wanneer je medicatie voor gezondheidsproblemen nodig hebt, meld dit dan bij de beveiliging bij de ingang. In de meeste gevallen wordt het toegestaan ​​om de medicijnen mee te nemen.

 

• Veiligheid

Op het meenemen van niet toegestane zaken zal worden gefouilleerd. U dient hieraan medewerking te verlenen. Indien u dat niet doet kan u de toegang tot het evenement ontzegd worden, zonder dat u recht heeft op restitutie van een aangeschaft toegangbewijs. Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenement: film- en andere professionele opnameapparatuur, alcoholhoudende dranken, drugs, glaswerk, blik, plastic flessen,(vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Kleine wegwerpcamera’s en amateurapparatuur zijn o.v.b. toegestaan.

De organisatie kan personen de toegang weigeren of verwijderen van de locatie.

Bezoekers worden verzocht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van o.a. beveiliging/bewakingspersoneel en organisatie.

 

• Eigen Risico

Het betreden en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.

De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Hieronder wordt ook o.a. diefstal / vermissing verstaan.

 

• Garderobe

Er is geen toezicht op de garderobe. Het ophangen van uw eigendom is geheel op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade, diefstal of vermissing van goederen.

 

• Openingstijden

Toegang is alleen mogelijk met een geldig ticket vanaf 22.00 t/m 01.50 uur. Na 01.50 uur is toegang (ook met een geldig ticket) niet meer mogelijk.